Trädgårdshuset i Sankt Olof

Trädgårdshuset är ett rymligt boende för 4-5 personer. Här sover ni bekvämt i 160 cm breda dubbelsängar. Det finns två sovrum och möjlighet till att bädda extrasäng i allrummet. Välutrustat kök och rymlig badrum med dusch samt tvättmöjlighet gör att gästerna väljer att stanna flera nätter i boendet. Stor utegrill finns i trädgården.

Självinchekning

Gästerna tar kontakt med värden för info om nyckelhämtning vid ankomsten. 

Husregler

Info med husregler finns i huset. 

Tuf Tuf Tåget

Boka Trädgårdshuset och bo granne till en tågstation som inte bara erbjuder turer med ånglok utan även en resa tillbaka i tiden.

Med ångtåget på Sveriges vackraste järnvägssträcka mellan Brösarp och Sankt Olof tar du dig till tidsepok då man reste på träbänkar, stinsen var kung i samhället och lokföraren var alla barns idol. 

Järnvägen går genom ett vackert och kuperat landskap med utsikt över Hanöbukten och norra Österlen, vilket ger ett helt annat perspektiv från tågfönstret än från bil- och cykelvägar. 

Närheten till allt

Trädgårdshuset ligger granne till Järnvägsstationen. På gångavstånd har du dressincykling, sommaröppna tempererade utomhusbad, ICA nära, pilgrimskyrka och byns populära kafé och bageri.  

FLER BILDER

Adress

Albogatan 11
27749 Sankt Olof
Sweden

Telefon

(+46) 0704966109

Email

bokning@boosterlen.se