Studio i två plan i Sankt Olof

Detta bekväma moderna boende finns i Sankt Olofs gamla kvarter. Studion är inredd i husets ovanvåning och har ingång från trädgården. Här finns det sovplats för tre personer, en 180 cm bred dubbelsäng och en 90 cm bred enkelsäng. Möjlighet finns till extra sovplatser. Pentryt är utrustat för enklare matlagning. Husets lummiga stora trädgård står till gästernas förfogande. Ta en fika eller vila i hängmattan i skuggan av äppelträdet.

Självincheckning

Gäster tar kontakt med värden för information om nyckelhämtning vid ankomsten. 

Husregler

Information om husregler finns i huset. 

Upptäck omgivningarna

Boka Studion och bo granne till en tågstation som erbjuder inte bara turer med ånglok utan även en resa tillbaka i tiden.

Med ångtåget på Sveriges vackraste järnvägssträcka mellan Brösarp och Sankt Olof tar du dig till tidsepok då man reste på träbänkar, stinsen var kung i samhället och lokföraren var alla barns idol. 

Järnvägen går genom ett vackert och kuperat landskap med utsikt över Hanöbukten och norra Österlen, vilket ger ett helt annat perspektiv från tågfönstret än från bil- och cykelvägarna. 

Närhet till allt

Lilla Gästhuset ligger granne till järnvägsstationen. På gångavstånd har du dressincykling, tempererade utomhusbad, ICA Nära och byns populära kafé och bageri.

FLER BILDER

Adress

Albogatan 11
27749 Sankt Olof
Sweden

Telefon

(+46) 0704966109

Email

bokning@boosterlen.se