Studio på Loftet i Sankt Olof

Detta bekväma moderna boendet finns i Sankt Olofs gamla kvarter. Studion är inredd i husets  ovanvåning och har ett separat ingång på gaveln. Här finns det sovplats för tre personer i 160 cm bredd dubbelsäng och en bäddsoffa med möjlighet till extra säng. Pentryt är utrustad med möjlighet till enklare matlagning. Det finns matplats och arbetsplats med skrivbord. Husets lummiga stora trädgård står till gästernas förfogande. Ta en fika eller vila i hängmattan i skuggan av äppelträd.

Självinchekning

Gästerna tar kontakt med värden för info om nyckelhämtning vid ankomsten. 

Husregler

Info med husregler finns i huset. 

I hjärtat på Österlen

Sankt Olof ligger 15 kilometer nordväst om Simrishamn. Tätorten har fått sitt namn efter helgonet Sankt Olof och firar därför dennes minnesdag varje år den 29 juli. Järnvägen kom till byn 1901 och drivs fortfarande, dock som  museijärnvägSankt Olof är också startpunkten för dressincyklingen till Gyllebosjö.

I byn ligger även pilgrimskyrka. Några hundra meter söder om kyrkan finns Sankt Olofs källa, dit folk förr i tiden kom för att offra framförallt pengar för att få hjälp av helgonet.

Tempererat bad, välsorterad ICA och byns kända bageri finns på gångavstånd.

Gemytligt och genuint

När husets ovanvåning genomgisk renovering bevarades de gamla detaljer och nya material valdes med största omsorg. Här erbjuder vi boende med myskänsla för den som vill ha bekvämlighet och uppskattar vacker inredning i naturmaterial.

FLER BILDER

Adress

Albogatan 11
27749 Sankt Olof
Sweden

Telefon

(+46) 0704966109

Email

bokning@boosterlen.se