Simrishamns fiskeläge 

Gathuset på Skansgatan 11 i Simrishamn ligger endast 100 meter från hamntorget. Här bor du centralt med närhet till tågstationen, uteserveringar, småbåtshamnen och den flera kilometer långa sandstranden. Huset är i äldre stil med relativt enkel standard. Sängarna är av god kvalité. Köket är utrustat för matlagning. Vakna i en bekväm säng med solen lysande över takåsarna. Hämta frukostbullar från bageriet på hörnet. Ta en morgondopp i havet och utforska det pittoreska hamnläget.

Självincheckning

Gäster tar kontakt med värden för information om nyckelhämtning vid ankomsten.

Husregler

Information om husregler finns i huset.

Boende på bästa läge

Här har du verkligen nära till allt. Se spektakulära lyx-, sport- och racerbilar på Autoseum. Gå på visning i ett toppmodernt vineri och showroom på Nordic Sea Winery

Strosa längs hamnen, fiskelägena vid kusten eller inne i gamla stan i Simrishamn. Besök Stenshuvuds nationalpark och njut av omväxlande natur, ett paradis för naturälskare med fina cykelvägar och  vandringsleder. 

Simrishamn och Österlen erbjuder ett brett utbud av unika och härliga upplevelser. Det finns mycket spännande att upptäcka.

 

.

100 meter till havet

Visste du att varje vardag i juli kan man äta frukost och lyssna på intressanta föreläsningar på hamnplan i Simrishamn? Färska jordgubbar med fil, gott kaffe och intressanta talare brukar samla publik i morgontimmen. Kanske blir du en av dem?

FLER BILDER

Adress

Albogatan 11
27749 Sankt Olof
Sweden

Telefon

(+46) 0704966109

Email

bokning@boosterlen.se