Lilla gästhuset i Sankt Olof

Ett personligt inrett rum med eget badrum och pentry. Mysigt och praktiskt på mindre yta. Bekväm dubbelsäng (140 cm bred). Det är öppet till nock i större delen av rummet vilket skapar rymd. På förfrågan från flera gäster har vi inrett ett litet sovloft med plats för ytterligare en person. Boendet är avsett för två personer men tre kan få plats om man vill använda sovloftet.
I köket finns mikrovågsugn, kokplatta och ett mindre kylskåp. Badrum med dusch och vask. Vakna en tidig morgon i det lilla gästhuset när solens strålar lyser in genom vinrankas flikiga blad. Avnjut din frukost i trädgården med nyplockade hallon eller äpplen.

Självincheckning

Gäster tar kontakt med värden för information om nyckelhämtning vid ankomsten. 

Husregler

Information med husregler finns i huset. 

Upptäck omgivningarna

Boka Lilla Gästhuset och bo granne med en tågstation som erbjuder inte bara turer med ånglok utan även en resa tillbaka i tiden.

Med ångtåget på Sveriges vackraste järnvägssträcka mellan Brösarp och Sankt Olof tar du dig till en tidsepok då man satt på träbänkar i tågen, stinsen var kung i samhället och lokföraren var alla barns idol. 

Järnvägen går genom ett vackert och kuperat landskap med utsikt över Hanöbukten och norra Österlen, vilket ger ett helt annat perspektiv än från bil- och cykelvägarna. 

Närhet till allt

Lilla Gästhuset ligger granne med järnvägsstationen. På gångavstånd finns dressincykling, tempererade utomhusbad, ICA Nära och byns populära kafé och bageri.

FLER BILDER

Adress

Albogatan 11
27749 Sankt Olof
Sweden

Telefon

(+46) 0704966109

Email

bokning@boosterlen.se