Gislövs Gamla Byagård

Gislövs by ligger vid en fyrvägskorsning en halv mil söder om Simrishamn. Den är framför allt känd för Skånes Byggnadsvårdscentrum, ett smidesmuseum och den kända Karnelund-krogen. Några hundra meter från byn finns detta vackra hus som på gamla tider fungerade som samlings- och festlokal för byns invånare.

Husets största rum har en magnifik takhöjd på över fem meter. Det kupolformade taket ger en mäktig akustik. Det finns två sovrum i huset med totalt 6 sovplatser och möjlighet till extra sängar, ett fullt utrustat kök för mindre och större matlagning. Två badrum med dusch finns på källarplan.

Självincheckning

Gäster tar kontakt med värden för info om nyckelhämtning vid ankomsten. 

Husregler

Information med husregler finns i huset. 

Cykelavstånd till havet

Här njuter man under vår och försommar av prunkande blommor, intensiv fågelsång och klockgrodornas spel.
Naturen runt byn domineras av åkrar. Kuststräckan utgörs delvist av klippor och på flera ställen runt Gislöv kan man se spåren av stenbrytning. De fyra vägar som möts i Gislöv leder till Simrishamn, Brantevik, Skillinge och Borrby. Med cykel kan man enkelt ta sig knappt två kilometer till stranden vid Gislövshammar. Det finns bussförbindelse söderut mot Skillinge och Ystad samt norrut mot Simrishamn.

100% Öppna landskap

Genom försiktig renovering av huset de senaste åren har vi satsat på att bibehålla byggnadens unika karaktär och harmoni. Här njuter man av morgonljuset vid frukosten i stora salen och av en magnifik utsikt över öppna fält vid solnedgången.

FLER BILDER

Adress

Albogatan 11
27749 Sankt Olof
Sweden

Telefon

(+46) 0704966109

Email

bokning@boosterlen.se