Lax & Havsöring i Mörrumsån

Fiske i Mörrum

Naturen runt Mörrumsån är magisk och i ån håller världens största laxar och havsöringar till. Det är stor omväxling på fiskeplatserna i dom 32 olika poolerna samt dom tre sträckorna, allt ifrån lugna partier till forsande partier. Fisket sker på vissa platser i ren parkmiljö medan dom flesta platser ligger mer i naturen. Någonstans slutet av april och början av maj vandrar laxen upp i ån och är då i absolut toppkondition för att sedan mer parkera sig på sina ståndplatser.

Att fiska efter lax är utmanande och fantastiskt roligt, när laxen väl hugger kommer du få uppleva något du aldrig kommer att glömma. Att stå där i ån och känna laxens kraft när den drar ut meter efter meter med lina och det ända du kan göra är att vara kall och hålla i spöt. Bara att få vara vid ån, se laxar hoppa och plaska, gå runt i den magiska naturen, samt känna spänningen när flugan stryker närmare en ståndplats. Får en att uppleva något som lätt skapar begär om mer.

Detta är ett paket där vi guidar er samt sköter all övrig marktjänst som transport under fisket, viss mat och dryck, utrustning utom beten och tafsmatrial som ni kan köpa av oss till riktigt bra priser. Så ni kan koncentrera er på att bara fiska. 

Lax och havsöringsfiske

En dag kan se ut så här. Vi ses på bestämd plats på morgonen sedan åker vi gemensamt till Mörrum. Väl där startar fisket och vi kommer att vara där hela dagen. Som bonus så tar vi fina fiskebilder på er under dagen som ni sedan får med er hem. 

Paket pris 5500kr för en person, är ni flera be om pris.

Mörrumsån

Beroende på upplägg ses vi vid ert boende i St Olof för gemensam färd eller i Mörrum.

Adress

Albogatan 11
27749 Sankt Olof
Sweden

Telefon

(+46) 0704966109

Email

bokning@boosterlen.se