Lax & havsöring i Mörrumsån

Fiske i Mörrum

Naturen runt Mörrumsån är magisk och i ån håller världens största laxar och havsöringar till. Fiskeplatserna är mycket omväxlande i de 32 olika poolerna samt de tre sträckorna, allt ifrån lugna till forsande partier. Ibland sker fisket i parkmiljö men de flesta platserna ligger i naturmiljö. I slutet av april och början av maj vandrar laxen upp i ån och är i absolut toppkondition. Därefter ”parkerar” de sig på sina ståndplatser.

Att fiska efter lax är utmanande och fantastiskt roligt, när laxen väl hugger kommer du få uppleva något du aldrig kommer att glömma. När du står där i ån och känner laxens kraft när den drar ut meter efter meter med lina gäller det att vara kall och hålla hårt i spöt. Men bara upplevelsen av att få vara vid ån, se laxar hoppa, gå runt i den magiska naturen, känna spänningen när flugan stryker närmare en ståndplats skapar lätt ett begär efter mer…

Detta är ett paket där vi guidar er och sköter transporter, viss mat och dryck, all utrustning utom beten och tafsmaterial som ni kan köpa av oss till riktigt bra priser. Vi vill att ni ska kunna koncentrera er på att bara fiska. 

Lax- och havsöringsfiske

En dag kan se ut så här: vi ses på överenskommen plats på morgonen och åker gemensamt till Mörrum. Där startar fisket som pågår hela dagen. Som bonus tar vi fina fiskebilder under dagen som ni får med er hem. 

Paketpris: 5 500 kr per person. Grupper kan få särskilt pris.

Mörrumsån

Beroende på upplägg ses vi antingen vid ert boende i Sankt Olof för gemensam färd eller i Mörrum.

Adress

Albogatan 11
27749 Sankt Olof
Sweden

Telefon

(+46) 0704966109

Email

bokning@boosterlen.se