Havsöring på kusten

Kusten vid Österlen erbjuder ett fantastiskt fiske efter havsöring. Fiskeställena är oändliga till antalet och ligger i mycket vackra omgivningar. Vi fiskar på olika platser beroende på väder och vind. Vi guidar er genom mycket varierande fiskevatten, allt från sandstränder i lugn miljö till rent klippfiske i lite djärvare miljö.

Utrustningen vi använder mest är spinnspö ca 9 fot, kastvikt ca15-35 gram samt flugspö 9 fot i klass 7 med flyt eller intermediate lina. Vadarutrustning är en stor fördel vid detta fiske, samt i vissa fall även flytring och fiskekajaker.

Vi har lämplig utrustning för uthyrning och beten till försäljning om ni inte har detta med er.

Vi kan guida hela säsongen allt efter era önskemål. Och ni kan välja själva hur dagen/dagarna ska se ut. Vi tar med er till våra favoritplatser och fiskar oss igenom olika hotspots i fina miljöer. Vi har även färdiga paket med ”all-inclusive”.

Fiskesäsongen startar 1 januari och slutar den 14 september. Minimimått på fångad fisk är 50 cm.

Väl mött, vi ses på kusten i jakten på silvret.

Havsöringsfiske: exempel

Vi ses kl 08.00 på en bestämd plats och lägger upp plan och taktik för dagen. Vi går även igenom utrustningen och startar sedan vårt fiske. Vi fiskar oss igenom lite olika platser och hotspots tills vi bryter för lunch. Stärkta av lite mat och dryck och en stunds vila så fortsätter vi vårt fiske fram till kl 16.00. Kostnad 3 300 kr per person.

Ni kan även boka en halvdags fiske eller guidning för 375 kr per timme då vi visar er bra platser som ni kan utforska vidare på egen hand.

 

Utgångspunkt Sankt Olof

Vi ses vid ert boende i Sankt Olof för gemensam färd eller vid överenskommen plats efter kusten.

Adress

Albogatan 11
27749 Sankt Olof
Sweden

Telefon

(+46) 070846232

Email

bokning@boosterlen.se