Välj en sida

Havsöring på kusten

Kusten vid Österlen erbjuder ett fantastiskt fiske efter havsöring, fiske platserna är oändliga till antalet och ligger i mycket vackra omgivningar. Vi fiskar på olika platser beroende på väder och vind. Det är mycket stor variation på platserna allt från ren sandstrand i lugn miljö till rent klippfiske i lite djärvare miljö. 

Utrustningen vi använder mest är spinnspö  9fot och kastvikt runt 15-35gram samt flugspö på 9fot i klass 7 med flyt eller intermidiate lina. Vadarutrustning är en stor fördel vid detta fiske, samt i vissa fall även flytring och fiskekajaker.

Vi har lämplig utrustning för uthyrning och beten till försäljning om ni inte har detta med er.

Vi guidar på kusten hela säsongen allt efter era önskemål. Och ni kan välja själva hur dagen/dagarna skall se ut. Vi tar med er till våra favoritplatser och fiskar oss igenom våra hotspots i fina miljöer. Vi har även färdiga paket med all inclusive.

Fiske säsongen startar 1 januari och slutar den 15 september, minimimått är 50cm. 

Väl mött ,vi ses på kusten i jakten på silvret.

På cykelavstånd till havet

Här njuter man under vår och försommar av prunkande blomning, intensiv fågelsång och klockgrodornas spel.

Naturen runt byn domineras av åkrar, men här och var går berget i dagen och på flera ställen runt Gislöv kan man se spåren av stenbrytning. De fyra vägarna som möts i Gislöv leder till Simrishamn, Brantevik, Skillinge och Borrby. Med cykel kan man enkelt ta sig de knappa två kilometrarna till stranden vid Gislövshammar.

Bussförbindelse söderut mot Skillinge och Ystad samt norrut mot Simrishamn finns.

Utrustning och redskap

Med den försiktiga renoveringen som Huset genomgått under senaste åren har vi satsat på att behålla den unika karaktären av byggnaden och dess harmoni. Här njuter man av morgonljuset vid frukosten i stora salen och av magnifika utsikten över öppna fält vid solnedgången.

Adress

Albogatan 11
27749 Sankt Olof
Sweden

Telefon

(+46) 070846232

Email

bokning@boosterlen.se